Тук има 448 112 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, област Бургас, гр. Свети Влас • 97 000 EUR • ID 91311037 — holmes.bg - [2]
11 Увеличи

Продава 2-стаен област Бургас, гр. Свети ВласID: 91311037

Виж на картата
97 000 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 104 m2
  • Особености
  • Асансьор / С паркинг / Интернет връзка / Обзаведен / Контрол на достъпа / Охрана / Саниран / В затворен комплекс / Тухла, 91311037
Допълнителна информация:
ID 3178 Двустаен апартамент в комплекс САМО на 100 м от плажа! / Свети Влас
Агенция за недвижими имоти 'Вотчина' представя на Вашето внимание просторен двустаен апартамент с напълно обновен интериор.

Състои се от спалня и хол с добре оборудван кухненски кът, обща площ от 104 кв. м. , предлаган на цена от 97 000 .

Апартаментът се намира в закрит комплекс с плувен басейн и детска площадка, както и подземен паркинг. Разположен е на първи етаж с излаз към зелената площ. Обзаведен е със съвременни мебели и техника. Притежава Акт 16 и разполага с партиди за ток и вода. Изложението е южно, а до морското крайбрежие има само 100 метра. Годишната такса за поддръжка е 10 /кв. м.

Комплекс Sea Lighthouse се намира в тиха част на град Свети Влас, България, в непосредствена близост до морето. Намира се на малка уличка в близост до автобусна спирка, което го прави много удобен за придвижване в града и извън него. От комплекса до морето са само 3 минути пеша. Комплекс Sea Lighthouse е затворен комплекс, достъпът до територията е възможен само с помощта на специален чип. Самият район е много зелен, с красиво озеленяване и голям басейн, както и бар и тераса, под които можете да се скриете от слънцето и да си починете от суетата на деня. На територията на комплекса има две жилищни сгради и две таунхауси, всяка от които има по няколко входа. На територията на комплекс Морски Фар има и подземен паркинг. Но основната му украса е фарът, от който се открива невероятна гледка към морето и целия Свети Влас. Що се отнася до настаняването, комплексът предлага апартаменти за всеки вкус и бюджет - от евтини студия до луксозни мезонети с панорамна гледка към морето.

Самият град Свети Влас е разположен в много живописна местност на склона на планина, от която се открива невероятна гледка към морето. От Свети Влас до Слънчев бряг са само три минути с кола или автобус. Обикновено има автобуси с номера 1, 5 и 8. Свети Влас е част от община Несебър и е част от Бургаска област. Това е много уютен град, с малки криволичещи улички, добре поддържани дворове и красиви къщи. Тук се намират и едни от най-красивите и скъпи хотели по крайбрежието. Свети Влас разполага със собствено училище, което дълги години държи палмата в Бургаска област по иновативност и популярност сред местните ученици и техните родители. След училище можете да отидете в някой от многото ресторанти и да се насладите на местната кухня. А също така разгледайте един от магазините, разположени по главната улица. Като цяло този град е идеален както за лятна почивка, така и за целогодишно живеене.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 11:09 на 16 април, 2024 год. Обявата е посетена 10 пъти
Агенция:
Агенция ВОТЧИНА
ВОТЧИНА
град Варна, бул. 'Мария Луиза' 24 вх. б оф. 13

Офис телефони: 0876111535
Телефон: 0876111535

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: