Тук има 447 873 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, град София, Лозенец •  196 112 EUR • ID 38889011 — holmes.bg - [2]
2 Увеличи

Продава 2-стаен град София, ЛозенецID: 38889011

Виж на картата
196 112 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 70 m2
  • Етаж
  • 8-ми
  • ГАЗ
  • ДА
  • Особености
  • В строеж / Асансьор / С гараж / С паркинг / Интернет връзка / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Възможност за дан. кредит / Тухла, 38889011
Допълнителна информация:
Представяме ви: Луксозен двустаен апартамент в новострояща се сграда до мол и метро!

Реф номер: 77158

Консултант Недвижими Имоти: Лили Колчева 0895 50 10 41

Имаме удоволствието да ви представя този изключителен, луксозен двустаен апартамент в процес на изграждане, разположен в близост до търговски център Парадайз и метростанция Витоша . Този имот е идеален както за тези, които търсят инвестиция, така и за тези, които искат да живеят в модерна и удобна среда.

Сградата се очаква да бъде завършена през 2027 г. и ще предложи набор от удобства Апартаментът се състои от просторна дневна с кухненски бокс, спалня, баня и балкон с изглед към оживения град.

Жилището е проектирано с внимание към детайла, както можете да се убедите сами от скицата, като се използват висококачествени материали и модерни технологии, за да се осигури комфорт и ефективност.

Районът предлага отлична инфраструктура и транспортни връзки, което го прави изключително привлекателен за живеене или отдаване под наем. В непосредствена близост има разнообразие от ресторанти, кафенета, магазини и места за забавление, както и училища и здравни заведения. Освен това близостта на метрото осигурява лесен достъп до различни части на града.

Цената е крайна и с ДДС! Имате невероятната възможност да се възползвате от промоционално плащане САМО с 10% сега!

Това жилище представлява чудесна възможност да притежавате част от развиващия се пазар на недвижими имоти в София. С ограничени наличности и нарастващо търсене, тази инвестиция със сигурност ще донесе солидна възвръщаемост във времето. Не пропускайте тази възможност да живеете или инвестирате в стил и лукс!

Забележка : Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие ! Имотът се издава пригоден за живеене и е със статут на апартамент, което го прави идеален за инвестиция и отдаване под наем ! СНИМКИТЕ СА ИЛЮСТРАТИВНИ!

НОВ ДОМ 1 : Компанията разполага с : Юридически Отдел - извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. Кредитен Отдел съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. Строително-Ремонтен Отдел гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Консултант Недвижими Имоти: Лили Колчева 0895 50 10 41, l. kolcheva@novdom1.bg
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 10:46 на 25 април, 2024 год. Обявата е посетена 41 пъти
Брокер:
Брокер Лили Колчева Лили Колчева

Личен телефон: 0895501041

Още оферти от Лили Колчева:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция НОВ ДОМ 1
НОВ ДОМ 1
град София, бул. Гоце Делчев 98 ; бул. Александър Малинов 51;

Офис телефони: 024180002 ; 024160005
Телефон: 0895501041

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: